Trends en stijlen tijdens Maison & Object Paris

Maison & Object Paris misschien niet direct de beurs voor Horeca- en Project Meubilair maar het is wel de beurs om trends te spotten voor 2016/2017.

Is de industriéle look uit? Nee zeker niet! Deze stijl heeft zich bewezen en een plekje veroverd tussen de bestaande stijlen. Wel zie je langzaamaan de kleuren weer terugkomen petrol, oud roze, goud en brons kleuren. Ook in het type stof zie je momenteel 2 stromingen, rijke diepe kleuren in velours (jazeker terug van weggeweest).maar ook de “verwassen” kleuren blauw en oud roze in katoenachtige stoffen doen het goed.

Industrieel en retro-achtige stijlen

Industrieel kan nog steeds heel goed maar er wordt momenteel een huwelijk gesloten met de meer retro-achtige stijlen. Er worden meer dan voorheen minder voor de hand liggende materialen gecombineerd zoals kunststof kuipen en zittingen in een retro vorm gegoten en gecombineerd met massief houten onderstel. De kwaliteit én de prijs lopen sterk uit één. De onvermijdelijke slechte kopieën staan naast de real “gems” voor ieder budget is hier wel wat te vinden.

Uiteraard zijn wij niet alleen maar het adres voor Horeca- en Meubilair wij hebben daarnaast ook nog diverse dealer schappen van meubel stof leveranciers die in kleur en textuur perfect aansluiten op de trends van nu!

De gallery hierboven is van deze interessante beurs. Voornamelijk foto’s van de kleurstellingen die momenteel “hot” zijn en uiteraard hebben ook wij hier onze collectie wederom kunnen versterken met een aantal mooie producten hier over later meer morgen beursdag Parijs nummer 2 om u nóg beter van dienst te kunnen zijn en u een nog bredere collectie te kunnen bieden!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *