Gratis bezorging

Binnen twee werkdagen geleverd

Externe voorraad

Scherpste prijzen van NL

Advies en maatwerk

Horecameubilair.nl hecht grote waarde aan een goed advies en volledige informatie, immers alleen dan kunt u tot de juiste keuze komen. Onze verkopers assisteren u graag bij het maken van de juiste keuze voor de inrichting van uw kantine, restaurant, school, kantoor of winkel. Onze jarenlange ervaring als projectinrichter zal hierbij zeer goed van pas komen.

Naast de op deze site aangeboden producten kunnen wij tevens veel producten voor u op maat laten maken. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een andere maatvoering, waarbij wij barkrukken met een vaste hoogte voor u op maat maken. U geeft dan de hoogte van uw bartafel of kookeiland aan ons door, gemeten vanaf de grond tot de bovenkant van het barblad en wij maken de barkruk dan op de juiste hoogte (28cm lager dan de hoogte van de tafel).

Kiest u voor het op maat maken van een barkruk? Houd er dan rekening mee dat de levertijd ongeveer 1 week langer is dan aangegeven op onze shop.

Verder kunt u, naast het laten inkorten van een barkruk, bij de meeste barkrukken ook kiezen voor een afwijkende stoffering. Hiervoor kunt u het beste langskomen in onze showroom, waar wij verschillende kleur- en stofstalen hebben liggen. Bij Europese modellen is het in de meeste gevallen ook mogelijk om zelf een stof aan te leveren, voor het (her)stofferen van een barkruk. Lees hierover meer op onze pagina maatwerk stoffering.

Voor advies en vragen over maatwerk kunt u het beste contact met ons opnemen via het telefoonnummer 0174-384939 of via email info@horecameubilair.nl. Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze showroom.

 

shipping-fast

GRATIS VERZENDING

Geen onverwacht hoge kosten

shipping-timed

SNELLE VERZENDING

Binnen twee dagen in huis

box-check

UITGEBREIDE VOORRAAD

Meer dan 30.000 artikelen

coins

SCHERPE PRIJZEN

Je betaalt bij ons nooit te veel

Scroll naar boven