Gratis bezorging

Binnen twee werkdagen geleverd

Externe voorraad

Scherpste prijzen van NL

Retourneren

Indien u als consument (particulier/prive) bij ons heeft gekocht dan kunt u gebruik maken van de wet koop op afstand, u heeft dan recht op een zichttermijn van 14 dagen. Zodra u uw bestelling in gebruik neemt vervalt de zichttermijn. Voor zakelijke orders gelden afwijkende voorwaarden voor retourneren.

U kunt, bij particuliere aankoop, uw bestelling binnen 14 dagen na de ontvangstdatum retourneren. Meld uw retour binnen 14 dagen door een email te versturen aan info@horecameubilair.nl of gebruik het model herroepingsformulier. De kosten voor de retourzending (indicatie kosten €15,00 per pakket binnen NL) zijn voor uw eigen rekening. U kunt de producten ook gratis retour brengen in ons magazijn in Hoek van Holland. De bestelling dient onbeschadigd en in de originele verpakking te worden verstuurd naar onderstaand adres. Na ontvangst van de goederen in ons magazijn ontvangt u binnen 14 dagen het aankoopbedrag van ons retour. Speciaal voor u op maat gemaakte producten kunnen niet worden geretourneerd.

Magazijn HMDH
Zekkenstraat 23-25
3151 XP Hoek van Holland

Mocht u vragen hebben over het retourneren van uw bestelling, dan kunt u altijd even contact met ons opnemen op telefoonnummer 0174-384939 of per mail info@horecameubilair.nl

shipping-fast

GRATIS VERZENDING

Geen onverwacht hoge kosten

shipping-timed

SNELLE VERZENDING

Binnen twee dagen in huis

box-check

UITGEBREIDE VOORRAAD

Meer dan 30.000 artikelen

coins

SCHERPE PRIJZEN

Je betaalt bij ons nooit te veel

Scroll naar boven